Július

2010.08.04. 18:15

Sajnos a július sem telt el eseménytelenül.

Tiszajenőn
a fához kötözve találtak egy kutyát a tűző napon.
http://www.mno.hu/portal/726575

Úgy látszik, az akasztás mellett a kútba hajítás is közkedvelt módszer lett az ostoba, kegyetlen emberek körében. Az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány egy kútba dobott fiatal kutyához ment ki Ercsibe. Az elkövető még egy betontömböt is kötött a kutyus nyakába, ám a kútban sok volt a törmelék, így az állat nem fulladt vízbe. A tűzoltók segítségével kimentették szegényt, aki több napja lehetett a kútban sok sérüléssel és nyílt sebbel.
A mentésről és a kutyusról képek itt.

Érden egy férfi a nyílt utcán szúrt le egy lovat, feltehetően elszámolási vita miatt. Bérlótartással foglalkozott, és nem akarta visszaadni a lovat, mire a tulajdonos hölgy a rendőrséggel fenyegetőzött. Ezek után a férfi "Nesze, itt a lovad!" felkiáltással leszúrta az állatot.
http://www.origo.hu/itthon/20100721-allatkinzas-logyilkossag-erden-nyergeben-ulve-szurta-le-a-rabiztott-lovat.html

És mindig van lejjebb. A baranyai Merenyén egy üveg sörért vertek agyon egy kutyát. Madzagot kötöttek a nyakára, felkötötték a fára, majd fejszével agyonverték. A két férfi a kutya gazdájának kérését teljesítette - egy sörért.
http://ujsag.allatvilag.net/2010/07/agyonvertek-a-kutyat-egy-uveg-sorert/

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr972199039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása