Ukrajna

2010.11.22. 20:13

Sajnálom, hogy a blog kissé időszakosan újul meg, lenne miről írni, és igyekszem bepótolni a lemaradást a hírek terén, de a következő időszakban sem fogom tudni garantálni, hogy naprakész leszek.

És akkor október vége, Ukrajna. Egy férfi a feleségével és kislányával álldogállt egy buszmegállóban. A gyerek elkezdett egy ott kucorgó kiscicát simogatni, és nem is hagyta abba apja utasítása ellenére sem. A férfi erre felkapta a macskát és megpróbálta kézzel letépni a fejét, ám ez nem sikerült neki, így végül leharapta a családja és az épp beérkező busz utasai szeme láttára. A rendőrség eljárást indított ellene állatkínzás miatt - előre borítékolom, hogy eredménytelenül, vagy teljesen elhanyagolható szankcióval.
http://www.boon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/kislanya-elott-harapta-le-egy-cica-fejet-egy-ferfi-ukrajnaban/cn/news-20101020-01323934
 

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr922466364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása