Megfagyott kiskutya

2010.12.30. 13:59

Bizony beköszöntött a kemény tél, és a hajléktalan emberekhez hasonlóan a kóbor állatok is rettenetesen megszenvedik a hideget. Nem csupán az utcán didergő állatoknak lenne szüksége segítségre, de a menhelyeken, illetve gyepmesteri telepeken fagyoskodó kutyák és társaik is jobban rá vannak szorulva arra, hogy valaki legalább ideiglenesen befogadja őket, mint bármikor máskor az évben.

Mindez még nem elég, mert sokszor azok a kutyák sincsenek biztonságban, akiknek gazdájuk van - pontosabban egy felelőtlen, lelketlen emberük, aki Isten tudja miért tartja őket. A karácsonyi ünnepek alatt Bicskén egy kiskutya láncra verve elpusztult azért, mert szabályosan megfagyott gazdája udvarán. Egy másik, nagyon félős társa életben maradt, és hála az állatvédőknek, akik kiszabadították szörnyű otthonából, most olyan szerető gazdát keres, aki képes türelemmel és szeretettel fordulni hozzá. Róla lenne szó. Jelentkezni a szilagyi@feherkeresztliga.hu címen lehet.
A gazda ellen, aki bűncselekményt követett el azzal, hogy különös szenvedést okozva hagyta megfagyni a kutyáját, feljelentést tettek.
Szomorú képek itt.
Forrás: Fehérkereszt Állatvédő Liga.

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr372548284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása