Kecskemét és Szeged

2010.08.05. 22:10

Ismeretlen mérgezi a cicákat feltehetőleg fagyállóval Kecskeméten. A Kiskun utcában több lakó is jelezte, hogy megmérgezték a macskáját, mások pedig elpusztult cicát találtak a kertjükben. Újból értetlenül állok az eset előtt - mégis milyen indíttatásból tesz valaki ilyet?!
Kecskeméten számtalan állatkínzás történt már idén, több eset itt is szerepelt.
http://kecskemetitv.hu/i_hiaba_varjak_lucat_haza_56342

És Kecskemét újra. A Hollandfalunak nevezett városrészben valaki macskákat kaszabol össze, mérgez meg, vájja ki a szemüket, puskával lövöldöz rájuk, lenyúzza a bőrüket.
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/macskagyilkostol-retteg-a-varos-fotok-320781

Futólag visszatekintenék júliusra, ha már kecskeméti eseteknél tartunk. Egy tanyán a kerti tóban talált állattetemek már annyira oszlásnak indultak, hogy az sem volt megállapítható, kutyák vagy macskák voltak-e. További három elpusztult kutyára bukkantak ketrecbe zárva. A még épp életben lévő hat felnőtt és egy kölyökkutyát menhelyre vitték.
http://www.168ora.hu/punch/tetemek-lebegtek-a-kerti-toban-58745.html

Szeged, még hétfőn: egy ismeretlen pár hetes kiskutyákat tett ki egy dobozban a Vadaspark bejáratához élelem és folyadék nélkül. Ugyan rendőrt hívtak a helyszínre, de az üggyel a hatóság "úgysem lesz meg a tettes" felkiáltással nem foglalkozik...
http://www.szon.hu/hirek/Allat/cikk/csoppnyi-kiskutyakat-dobtak-utcara/cn/news-20100802-02301928

Szintén Szegeden, szintén hétfőn a Tappancs menhelye környékén egy dobozt találtak a dolgozók, felirata szerint cicák voltak benne. Sajnos a kidobott állatok addigra elmenekültek.
http://www.tappancstanya.hu/hu/hir/nyomravezetoket-keresunk

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr322202233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovacslinda 2010.08.05. 23:22:17

Kecskemét eszméletlen hely! Gyakorlatilag állandóan állatkínzásról hallani, hiába működik az Őrszolgálat is, egyszerűen tehetetlen. Nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy egy városban ennyi állatkínzás történjen ilyen rövid idő alatt,ráadásul igen kirívó esetekkel!
süti beállítások módosítása