Külföld

2010.11.22. 21:33

Egy brit állatvédő csoport rejtett kamerás felvételen mutatja be, hogy milyen is az élet egy brit csirkefarmon. A dolgozók a futószalagon érkező kiscsibéket kézzel szétválogatják: a hímek egy külön szalagra kerülnek, ők ugyanis az iparág számára teljesen haszontalanok. Ezek a pár napos csibék a darálóban végzik. Az eljárás nyilván nem egyedi.
A tojást forgalmazó cég egyébként zöld réten vidáman andalgó csirkékkel reklámozza magát.
http://nol.hu/mozaik/elve_dobjak_a_daraloba_a_naposcsibeket

Sokkolóval kényszerítik engedelmességre a kiselefántokat egy miami cirkuszban. Korán elválasztják őket az anyjuktól, fél évig kínozzák őket, mire megtörnek, és betaníthatóak lesznek.
http://ujsag.allatvilag.net/2010/11/sokkoloval-nevelik-az-elefantokat/
A Ringling Brothers és általában az állatokat kegyetlenül szórakoztatásra használó cirkuszok ellen sok éve küzdenek az állatvédők, ám nem sok sikerrel, itt lehet róluk olvasni (angolul): PETA, ASPCA.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr572466624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása