Hörcsög

2010.09.22. 18:02

Hülye emberek mindenhol vannak című rovatomban kénytelen vagyok beszámolni egy 29 éves angol férfiről, aki betette hörcsögét a mikrohullámú sütőbe. Az állat elpusztult, mégpedig a vizsgálatok alapján is fájdalmas kínok között.
A férfi állítása szerint a barátnőjét akarta idegesíteni ezzel. Kilenc hét börtönbüntetést kapott, aminek legalább a felét ténylegesen le is kell töltenie, ezen felül öt évre eltiltották az állattartástól.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-tees-11389598

http://hvg.hu/panorama/20100922_horcsog_borton

Hasonló eset történt már a közelmúltban, és ezeknek a kedves fiataloknak sem kívánok semmi jót az elkövetkezendő évekre. Két húszéves fiú egyikük volt barátnőjének hörcsögét itatta borral, majd tette be a mikrosütőbe. A kisállat lábai szénné égtek és el kellett altatni.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2801296/Tragic-hamsters-Buckfast-torture.html
 

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr22315822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása