Kimentett kiskutyák?

2010.09.05. 22:30

Nemrég szerepelt itt az a szörnyű video, amelyen egy lány kiskutyákat hajigál a folyóba. Annyi hír kering most az interneten az elkövető kilétét illetően, hogy nem tudom eldönteni, melyiknek hihetünk, vajon melyik lenne a hiteles forrás. Már legalább három nevet olvastam, amiről biztosan állították, hogy a lányé, de egyelőre inkább kivárom, mi lesz belőle...
Viszont egy érdekes fejleményre derült fény. Megmondom őszintén (és remélni tudom, hogy én tévedek), nem nagyon tudom elhinni, mert ha jól átgondoljuk, elég valószínűtlennek tűnik. Állítólag egy 75 éves nénike, Ruza Pavlovic megmentette a folyóba dobott kiskutyákat - épp a földjén dolgozott, mikor figyelmes lett a sírásukra. Hazavitte, megetette és megitatta őket, most pedig várja, hogy valaki örökbefogadja szegényeket.
http://www.zug.hu/cikk/megmenekultek-a-folyoba-dobalt-kiskutyak_1313.php
Más, külföldi médiumok kissé szkeptikusabbnak tűnnek (tehát nem csak én vagyok ilyen gyanakvó), mert annak ellenére, hogy a néni nagyon büszkén pózol a megmentett kiskutyákkal, nem bizonyított, hogy valóban ugyanazokról van szó. Elég, ha csak a képeket megnézzük, és máris feltűnik, hogy a folyóba dobált kutyusok fekete-fehérek, ezzel szemben az asszonynál lévő öt kutya mindegyike fekete-barna.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1309135/Claim-puppies-thrown-river-girl-found.html
Várom az újabb fejleményeket...

A bejegyzés trackback címe:

https://animalcruelty.blog.hu/api/trackback/id/tr642274023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása